Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 de maig

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Grup CASSA

  Un Fons Social de CASSA de 18.000 € cobrirà el cost de l’aigua de les famílies de Palau-solità i Plegamans en situació de vulnerabilitat econòmica

  16 de maig de 2019

  CASSA, l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua a Palau-solità i Plegamans posa a disposició de l’Ajuntament fins a 18.000 € anuals per cobrir el cost dels rebuts de l’aigua d’aquelles persones que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica.

 • Paperetes

  Palau-solità i Plegamans garantirà el vot secret i accessible a les persones invidents en les eleccions municipals

  29 de març de 2019

  La proposta del PDeCAT es va aprovar per unanimitat al Ple municipal del mes de març celebrat ahir
   
  Palau-solità i Plegamans garantirà el vot secret i accessible en unes eleccions locals a les persones cegues o amb deficiència visual severa. Així ho ha decidit per unanimitat el ple de l’Ajuntament del mes de març mitjançant l’aprovació d’una moció presentada pel grup municipal del PDeCAT-Demòcrates i recolzada per la resta de grups.

 • Suport de l'Ajuntament a la vaga feminista

  Suport de l’Ajuntament al 8 de març i serveis mínims

  8 de març de 2019

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans dóna suport a les reivindicacions i a les mobilitzacions feministes que s'han convocat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
   
  Així es va acordar al Ple Municipal celebrat el 28 de febrer, amb el 13 vots a favor i 3 abstencions . El text aprovat dóna, per tant, suport a la vaga convocada aquest 8 de març. També reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones i la fi de la violència masclista, entre altres qüestions.

 • Oficina de l'OMIC a l'Ajuntament

  L’OMIC ofereix assessorament en la sol·licitud del bo social

  7 de novembre de 2018

  Les sol·licituds es poder realitzar fins al 8 de desembre
   
  El bo social és una reducció del 25% al 40% en la factura elèctrica a persones consumidores més vulnerables. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ofereix assessorament en la seva tramitació i informació sobre els requisits necessaris.

 • Imatge promocional de la Campanya de suport a l’asil i el refugi del CCVO

  Nou portal web per saber com podem ajudar les persones refugiades

  3 d'octubre de 2018

  Aquest nou portal forma part de la Campanya de suport a l’asil i el refugi del Consell Comarcal del Vallès Occidental
   
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVO) ha incorporat a la seva pàgina web un espai dedicat a l’acollida de persones refugiades per tal que la ciutadania de la comarca conegui tot el que pot fer per ajudar el col·lectiu que es troba en aquesta situació. Aquesta acció forma part de la Campanya de suport a l’asil i el refugi de l’ens supramunicipal, les...

Registres del 1 al 5 de 80
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 16 ]