Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 de maig

 

TRANSPORT PÚBLIC

 

Autobusos interurbans

Diverses línies d'autobús connecten Palau-solità i Plegamans amb municipis del seu entorn i amb les ciutats de Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

 

Sagalés opera les següents línies:

Apunta’t al Bus Up!

Servei privat d’autobús als polígons industrials del municipi. Les persones que vulguin fer-ne ús, han d’accedir a la plataforma i indicar el seu punt de partida i destinació. Bus Up s’encarregarà de trobar persones que comparteixen la mateixa ruta i horaris similars i crear una ruta d’autobús privada que les aplegui a totes i les desplaci fins als seus llocs de treball.

 

Autobús urbà

Uneix diversos barris entre si i amb el centre del municipi, fent parades a equipaments i centres d'ensenyament.

Els usuaris poden comprar un abonament reduït (10 viatges a 3 euros), que només és vàlid per a aquesta línia. Es pot aconseguir als estancs Palou (av. Catalunya, 229) i Asturgó (av. Catalunya, 129).

 

Consulta els horaris i l'itinerari:

 

Ferrocarril

No hi ha cap línia de ferrocarril que tingui estació al municipi, essent les més properes les de Santa Perpètua de la Mogoda (Rodalies Renfe), Mollet-Santa Rosa (Rodalies Renfe), Mollet-Sant Fost (Rodalies Renfe), la Llagosta (Rodalies Renfe), Sabadell Centre (Rodalies Renfe) i Sabadell Rambla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

Rodalies Renfe

Ferrocarrils Generalitat

Rodalies de Catalunya (Generalitat)

 

 

Combinació

És possible la combinació entre el ferrocarril i l'autobús a través de bona part de les estacions de tren esmentades, sobretot a les de Sta. Perpètua (combinació amb la línia d'autobús de Barcelona),  Mollet del Vallès (línia d'autobús de Mollet) i Sabadell (línia d'autobús de Sabadell), si bé cal consultar acuradament els horaris d'ambdós mitjans de transport i l'indret exacte on els autobusos fan parada.

 

Mobilitat i Transports (Generalitat Catalunya)

 

 

Taxi

 • Taxis Aguilar
  Tel.: 672.277.161
 • Auto Taxi Javier Caparrós
  Fins a 8 places.
  Tel.: 617.378.035 / 93.864.98.38
  a/e: xaviercaparros1@gmail.com
 • Ràdio Taxi Palau-Mollet
  Tel.: 93.593.74.01

Estudi de Mobilitat

RSS 2.0

 • Autobús de Sagalés

  El bus de la UAB rep un total de 1.328 validacions des de l’inici de la seva circulació

  10 d'abril de 2019

  El bus que va cap a la Universitat Autònoma de Barcelona des de Palau-solità i Plegamans i que va iniciar la seva circulació el passat 11 de febrer ja ha acumulat en els mesos de febrer i març un total de 1.328 validacions.

 • Suport de l'Ajuntament a la vaga feminista

  Suport de l’Ajuntament al 8 de març i serveis mínims

  8 de març de 2019

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans dóna suport a les reivindicacions i a les mobilitzacions feministes que s'han convocat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
   
  Així es va acordar al Ple Municipal celebrat el 28 de febrer, amb el 13 vots a favor i 3 abstencions . El text aprovat dóna, per tant, suport a la vaga convocada aquest 8 de març. També reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones i la fi de la violència masclista, entre altres qüestions.

 • El bus urbà, a la parada de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

  Els preus dels títols de transport es congelen el 2019

  3 de gener de 2019

  L’abonament reduït de l’autobús urbà seguirà costant 3 €
   
  El 2019 comença amb els mateixos preus dels títols de transport que el 2018. Així ho ha aprovat el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

 • Presentació de Bus Up

  Nou servei d’autobús privat als polígons industrials de Palau-solità i Plegamans

  28 de juny de 2018

  Les empreses del municipi podran compartir servei de bus, optimitzant els recursos destinats a millorar la mobilitat del seu personal
   
  El centre de serveis per a les empreses i l’emprenedoria de Polinyà Can Gavarra va acollir, el passat dimarts 19 de juny, la presentació de Bus Up a les empreses de la riera de Caldes i Sabadell. A l’acte, hi van assistir la tècnica d’Ocupació de Palau Avança, Montserrat Montpeyó, l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, l’alcalde...

 • El bus urbà, a la parada de l'Institut Ramon Casas i Carbó.

  El bus urbà va registrar més de vint mil viatges durant el 2017

  24 de gener de 2018

  Els abonaments reduïts són els bitllets més utilitzats al servei
   
   
  El 2017 tanca amb 20.552 usuaris i usuàries del bus urbà, operat per Sagalés (línia 296). És un servei que va néixer per facilitar la mobilitat dins del municipi, especialment dels i les joves que es desplacen a l’Institut Ramon Casas i Carbó des dels diferents barris de la vila. Carme Sanz, regidora de Mobilitat, senyala la supressió de classes al centre educatiu els dilluns i els dimarts com un dels factors que...

Registres del 1 al 5 de 34
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 7 ]