Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet revisa el Pla Estratègic 2017-2020

2 de desembre de 2019Els temes principals del debat han estat els dispositius d’atenció urgent, les noves i creixents necessitats socials del territori i el Pla de mobilitat.

 

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir el passat divendres 29 de novembre al municipi La Llagosta, al Vallès Oriental, i va posar sobre la taula els diferents reptes a abordar per millorar el servei que l’FSM ofereix als municipis de la seva àrea d’influència tant en l’àmbit de la salut com en el social en el context del seu Pla Estratègic.

Concretament s’han plantejat, entre d’altres, els següents grans àmbits d’acció:

 

  • Constituir una Taula de Participació Social que inclogui treballadors socials de cada municipi i de les institucions prestadores de serveis per exposar i coordinar millor la resposta dels diferents dispositius a les necessitats socials.
  • Revisar i actualitzar el Pla de Mobilitat dels municipis de referència de l’FSM, creat ara fa 12 anys, a la llum dels nous fluxos d’atenció que presta l’FSM als ciutadans.
  • Analitzar la situació actual dels diferents dispositius d’atenció urgent del territori d’acord amb l’administració per anticipar necessitats de servei a la població.
  • Destacar la necessitat de seguir garantint els correctes dispositius de la salut mental d’acord amb l’alta incidència d’aquestes patologies en el territori que ja detecta la Taula de Salut Mental Vallesana.
  • Constituir una taula de participació dels alcaldes per la revisió del proper Pla Estratègic de l’FSM 2021-2025.

Sobre el Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet

 

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet és un òrgan consultiu que es reuneix periòdicament i de forma rotativa pels diferents municipis de l’àrea d’influència de l’FSM. El seu objectiu és presentar de forma transparent i conjunta als alcaldes de cada municipi les principals dades d’activitat i projectes estratègics de l’FSM, a la vegada que obre un espai de diàleg per exposar les necessitats de cada municipi i plantejar conjuntament l’estratègia i prioritats futures.

 

 

Sobre la Fundació Sanitària Mollet

 

La Fundació Sanitària Mollet és una entitat sense ànim de lucre formada per l’Hospital de Mollet, l’Hospital Sociosanitari de Mollet, el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet i les residències de Santa Rosa, la Vinyota i Pedra Serrada. La Fundació Sanitària Mollet dona servei actualment a 165.000 habitants dividits en 11 poblacions situades entre el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.


Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta primer el director general de l'FSM i els alcaldes i alcadesses per aquest ordre de Caldes de Montbui, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles i Palau-solità i Plegamans.

    D'esquerra a dreta primer el director general de l'FSM i els alcaldes i alcadesses per aquest ordre de Caldes de Montbui, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles i Palau-solità i Plegamans.