Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Dilluns comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2019-2020

#Educació

10/5/2019

Una de les novetats és que els tràmits es podran fer per internet

 

Les dues escoles bressol municipals iniciaran el seu període de preinscripció per al curs escolar 2019-2020 el proper dilluns 13 de maig i finalitzarà el 24 del mateix mes. Aquest any se n’ofereixen 67 places de 0 a 3 anys.

 

Cal recordar que la novetat principal d’aquest curs és que les preinscripcions es podran fer per Internet i així evitar els desplaçaments fora de casa de les famílies. La preinscripció també es podrà tramitar presencialment a l’Ajuntament complimentant els formularis disponibles al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC). D’altra banda, les famílies tenen la possibilitat de descarregar els formularis prèviament des aquest enllaç del web municipal i portar-lo ja complimentat.

 

L’horari d’atenció al públic dels dos centres municipals (Escoles bressol Patufet i El Sol) per atendre els dubtes de les famílies, és de dilluns i dimecres, de 9.30 a 11 h, i els dimarts i dijous, de 15 a 16.30 h. Recordeu que la formalització de la matrícula es portarà a terme del 19 al 26 de juny amb el mateix sistema que amb les preinscripcions, telemàticament i presencialment a l’Ajuntament.

 

Jornada de portes obertes

El proper dimecres 15 de maig es faran una jornada portes obertes a l’escola bressol municipal Patufet, amb l’objectiu que les famílies coneguin les instal·lacions, l’equip docent i la proposta educativa de cadascun dels centres. El passat 27 d’abril es va fer el mateix a l’escola bressol el Sol, tal com vam informar el mes passat en una notícia al web municipal.

 

A més, durant la jornada de portes obertes s’oferirà a les 18,30 h una sessió informativa per ensenyar com fer la preinscripció per internet.

 

Dimecres 15 de maig del 2019, de 17.30 a 20 h.

 

-Sessió informativa de preinscripció telemàtica, a les 18.30 h.

Torna



Comparteix aquest contingut