Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 20 de maig

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Banner preinscripció 2019/20

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Eduquem dispositius mòbils

  Taller per a l’ús segur de dispositius mòbils i xarxes socials

  31 de gener de 2019

  S’expliquen les amenaces i riscos de ciberseguretat aplicats al context dels adolescents
   
  Els destinataris d’aquest taller són famílies amb fills/es que cursen cicle superior d’Educació primària i Educació secundària. Si esteu interessats a assistir a  aquest taller, s’ha d’enviar un mail a educacio@palauplegamans.cat, abans del dia 11 de febrer de 2019.

 • Projecte integral de coeducació (PIC)

  El Projecte integral de coeducació es presenta a les famílies dels centres de primària

  16 de gener de 2019

  Professorat, alumnat i famílies de les escoles Folch i Torres, Palau i Can Caldellas treballen per fomentar les igualtats reals d’oportunitats i l’eliminació de la discriminació de sexe
   
  Aquest mes de gener tindran lloc tres xerrades informatives per a famílies sobre el Projecte integral de coeducació (PIC) que s’està portant a terme a tres centres de primària de la vila:
  Escola Folch i Torres: dimecres, 16 de gener, a les 18.30 h Escola Palau: dijous, 24 de gener, a les 17.30...

 • Visita de l'alumnat del Servei Local de Català a l'exposició de pessebres

  El Servei Local de Català ofereix un taller per millorar l’ortografia

  7 de gener de 2019

  El taller tindrà lloc quatre dilluns, de 15.15 a 16.45 h, a partir del 14 de gener
   
  El Servei Local de Català de Palau-solità i Plegamans del Consorci per a la Normalització Lingüística organitza, aquest mes de gener, un Taller de Llengua dedicat a millorar l’ortografia. Es tracta d’un taller de sis hores distribuïdes en quatre sessions d’una hora i mitja cadascuna, els dilluns, de 15.15 a 16.45 h. El taller començarà el pròxim dilluns, 14 de gener,  i s’allargarà fins al...

 • Projecte de robòtica de l'Institut Ramon Casas i Carbó

  L’Ajuntament col·labora amb el nou projecte de robòtica de l’Institut Ramon Casas i Carbó

  2 de gener de 2019

  L’Institut Ramon Casas i Carbó ha posat en marxa, aquest curs 2018-2019, un nou projecte de Robòtica, scratch i impressió 3D a l’aula de secundària. L’objectiu del curs és que l’alumnat desenvolupi coneixements en noves tecnologies i assoleixi competències digitals i de relació entre el món virtual i el físic de forma transversal, com ara la robòtica o la programació d’aplicacions per a dispositius mòbils.

 • Escola d'adults

  S’inicia una diagnosi de l’educació per a adults al municipi

  14 de desembre de 2018

  Durant les pròximes setmanes, es faran enquestes a peu de carrer per conèixer les impressions de la ciutadania
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està treballant en l’elaboració d’una diagnosi de l’educació permanent que s’ofereix a la vila. L’objectiu és adaptar, el màxim possible, l’oferta municipal de cursos i tallers per a la població general i les seves necessitats formatives, ja que la formació permanent i el reciclatge es consideren un pilar bàsic per...

Registres del 11 al 15 de 229
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 46 ]