Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 20 de maig

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Banner preinscripció 2019/20

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Suport de l'Ajuntament a la vaga feminista

  Suport de l’Ajuntament al 8 de març i serveis mínims

  8 de març de 2019

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans dóna suport a les reivindicacions i a les mobilitzacions feministes que s'han convocat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
   
  Així es va acordar al Ple Municipal celebrat el 28 de febrer, amb el 13 vots a favor i 3 abstencions . El text aprovat dóna, per tant, suport a la vaga convocada aquest 8 de març. També reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones i la fi de la violència masclista, entre altres qüestions.

 • Portada guia educativa 2019-2020

  Es publica una nova edició de la Guia de Centres Educatius 2019-2020

  5 de març de 2019

  Coincidint amb l'inici de les jornades de portes obertes, primer pas de la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020, l'Ajuntament ha editat la "Guia de centres educatius". Aquest llibret recull l'oferta educativa de Palau-solità i Plegamans així com els programes i activitats que inclouen tots els centres de la vila.

 • Entrega distincions Bones Pràctiques

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans rep 5 distincions del Banc de bones pràctiques

  15 de febrer de 2019

  L’acte d’entrega va tenir lloc ahir a càrrec de la Fundació Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va rebre ahir el reconeixement per part del Banc de Bones Pràctiques a cinc projectes locals. Aquestes distincions es dona als municipis amb iniciatives o accions innovadores que han estat certificades com a bona pràctica pel Banc de Bones Pràctiques, la Fundació Pi i sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya.

 • Xerrada amb alumnes Can Periquet

  L’Ajuntament i la Generalitat inauguren oficialment l’institut Can Periquet

  13 de febrer de 2019

  Aquest matí l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el conseller d’Educació Josep Bargalló han inaugurat oficialment l’edifici de secundària de l’Institut Can Periquet. A l’arribada han pogut conèixer un consell d’alumnes de 2n d’ESO que han volgut agrair la construcció de l’edifici i alhora transmetre algunes millores que creuen que s’haurien de fer.

 • Portes obertes Can Cladelles

  Inici del calendari de portes obertes als centres educatius

  11 de febrer de 2019

  Els centres educatius de la vila inicien les jornades de portes obertes, primer pas de la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020. Aquestes jornades tenen com a objectiu que les famílies puguin conèixer les instal·lacions i els projectes educatius dels centres abans de formalitzar les preinscripcions. A més, l’Ajuntament editarà com cada any la Guia de centres educatius 2019-2020, on es presenta tota l’oferta formativa del municipi.

Registres del 6 al 10 de 229
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 46 ]