Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 de maig

 

 

Salutació de l'alcaldessa

 

Benvolgudes i benvolguts,

 

Sigueu benvinguts a la web oficial de la vila de Palau-solità i Plegamans.

 

En primer lloc, voldria traslladar una afectuosa salutació a tota la ciutadania així com adreçar-me a tots vosaltres per saludar-vos i obrir les portes de la vila a totes les persones d'arreu interessades a conèixer millor el nostre municipi.

 

Palau-solità i Plegamans és un poble del qual ens podem sentir orgullosos. Per la seva gent i el seu dinamisme, amb un gran nombre d'entitats i associacions compromeses amb la vila i la seva gent. Són molts els reptes que com a poble haurem d'afrontar durant el llarg dels anys, i el primer que vull dir és que sóc optimista perquè estic convençuda del gran potencial del nostre poble i estic convençuda que amb esforç, perseverança i treball serem capaços d'assolir els objectius que entre tots ens marquem.

 

A la vegada, el fet d'oferir aquest espai fa que els ciutadans i ciutadanes puguin disposar d'aquest servei útil per realitzar qualsevol consulta, proposta i/o suggeriment d' una forma més fàcil, més àgil i més còmoda.

 

Rebeu la més sincera i cordial de les salutacions.

 

Teresa Padrós Casañas  
Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans

 

 


 

Biografia


Teresa Padrós Casañas ha estat escollida pel Ple Municipal com a Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans per al mandat 2015-2019.

 

Padrós torna a exercir el càrrec, després d'haver estat Alcaldessa del municipi en el període comprès entre 1995 i 2007 i en el mandat 2011-2015.

 

En la seva experiència laboral, Padrós ha treballat en feines relacionades amb l'àrea social, des d'escoles bressol, residències i INEM. Va introduir-se a la política municipal, al 1989, com a membre del PSC.

 

El 2001 va ser presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Del 2007 al 2011 va ser diputada provincial adjunta de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona.

 


 

Contacta amb l'Alcaldessa

Imatges relacionades

  • Teresa Padrós, investida Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans per al mandat 2015-2019.

    Teresa Padrós, investida Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans per al mandat 2015-2019.

Enllaços relacionats